Expressar la creativitat és una forma directa d’entrar en contacte amb la pròpia abundància natural,
amb tot allò que fa sentir-nos plens i en pau

Hola!

Em dic Elisenda i estic encantada de veure’t per aquí.

Sóc artista gràfica i centro gran part de la meva pràctica artística a dinamitzar grups i col•lectius a través d’experiències artístiques de les quals ells en són els protagonistes.

No em concebo a mi mateixa tant com una artista d’obra, sinó principalment com una artista de processos, experiències i reflexió.

Utilitzo diversos mitjans per acostar-me als altres: combino els formats íntims de vivències en petit format, amb els grans espais on treballo des d’una vessant més lúdica per seguir transmetent la meva manera d’entendre l’acompanyament en la creació artística personal.

Crec que sigui el format que sigui amb el qual estic treballant, les línies de fons són sempre les mateixes: creure que cadascú posseeix la seva pròpia veritat, la seva pròpia saviesa, el seu camí personal d’aprenentatge.

El 2015 vaig iniciar la meva vinculació amb la pintura mural, creant el projecte Parets en Blanc, amb el qual faig una investigació d’intervenció en l’espai urbà, per a reivindicar i explorar la possibilitat de silenci dins de la ciutat.

Vols que imaginem un projecte plegats? Contacta’m

···························································

Grau Superior en Il·lustració _ Escola d’Art Pau Gargallo | 2006 – 2010
Comunicació Audiovisual i Periodisme _ Universitat Autònoma de Barcelona | 1992 – 1996

Membre del col·lectiu artístic Cartró Band.
Membre activista de Badalona pel Clima